Pentru Clienți

Posturile vacante

LUCRU LEGAL este o agenție de recrutare și plasare a forței de muncă în Uniunea Europeană. Recrutăm candidați din toate localitățile Moldovei, dispunând de o paletă largă de oferte de muncă.

Baza de date CV

Ne putem lăuda cu candidați plasați cu succes în diferite țări și domenii de activitate, dar și cu parteneriate încheiate în decursul activității cu angajatori și agenții de recrutare din Uniunea Europeană. Adunăm CV-uri pentru o bază de date impresionantă, destinată angajatorilor noștri.

Alerte de oferte noi

Pe lângă medierea de joburi în străinătate, îți oferim consultanță și orientare în carieră, pregătirea tuturor formelor legale pentru obținerea permiselor de muncă în țările cu restricții și monitorizare pe întreaga durată a contractului tău de muncă, oferindu-ți un serviciu de asistență continuă. Te ținem la curent cu toate ofertele noi, odată ce te abonezi la serviciile noastre de informare.

Pentru Parteneri

parteneriat promițător

Dispunem de o bază de date impresionantă de CV-uri ale persoanelor ce-și doresc să obțină un loc sigur de muncă în Europa. Vă ținem la curent cu cele mai noi înregistrări ale CV-urilor și răspundem îndată tuturor întrebărilor.

Economisirea timpului

Veți avea acces la întreaga bază de date a CV-urilor și veți angaja specialiștii ce corespund ofertei și necesității Dumneavoastră. Compania Dvstră va găsi muncitori calificați în timp rapid.

Alerte de CV noi

În momentul în care apare un CV nou, mai ales dacă corespunde cerințelor ofertei Dumneavoastră, veți fi anunțat din timp ca să aveți acces la abilitățile noului candidat la postul oferit de Dumneavoastră.

De ce să alegeți Lucru Legal?

Dispunem de cele mai atrăgătoare programe de muncă în țări de mare interes pentru tine, precum Marea Britanie, Germania, dar în care accesul pe piața muncii se face dificil datorită concurenței mari între candidați. Pentru a găsi locurile de muncă în țările Uniunii Europene potrivite profilului tău, apelează la noi! Împreună construim cariera ta!

Compania va utiliza toate resursele și competențele de care dispune, pentru a oferi servicii calitative, adecvate cerințelor exprimate de clienții săi. LUCRU LEGAL își propune drept scop să devină o echipă care ajută oamenii să creadă că visul lor poate deveni realitate.

Istorii de succes