CV123

Culesul de muschi de pădure

Italia Italia țară de destinație
Pașaport RO, Pașaport RU Tip pașaport
Perioada determinată Durată contractului
Cazare gratuită - asigurată de angajator Cazare
Asigurat de Angajator Transport
1250 $ Salariul minim
Asigurare Medicală, Asigurare Socială, Bonus la salariu pentru ore lucrate suplimentar programului, Bonus la salariu pentru productivitate Bonusuri oferite angajatului
Pană la următorul interviu cu angajatorul au mai rămas zile : ore : min : sec
Inregistrează-te la
interviu cu angajator
CV123

Culesul de muschi de pădure

Cerințe de calificare

Necalificat

Cerințe de limbă

Română

Sex

Masculin

Vârsta preferabilă între

20 - 45 ani

Alimentația

Cu plată - Asigurată de angajator

Program de lucru

8-10 Ore / zi

Zile lucrătoare

Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri, Sîmbătă

Acte necesare

Copie buletin de identitate, Copie paşaport

Studii

Medii, Profesionale, Superioare Incomplete

Descriere cazare

Cazarea este asigurată de către angajator, în camere cu 4 paturi și bucătărie, baie comună, cu apă caldă, căldură, curent, toaletă, duș, chiuvetă, arăgaz, frigider, cuptor.

Descriere transport

Fiecare grupa se va deplasa la munca cu o masina VW T5 de 6 locuri indicindu-se de cu seara adresa la care să meargă să lucreze în ziua următoare.

Procedura achitării salarial

Platile sunt transferate pe contul angajatului de catre angajator. Angajatorul suporta cheltuielile de transfer. Pe card angajatul primeste suma convenita din timp (exemplu: daca e 1200 euro - pe card angajatul va primi 1200 euro).

Activitatea principala consta in culesul de muschi de padure. Acesta se culege in cutii de diferite marimi, care contin 2, 4 sau 6 straturi. Modul in care trebuie asezate straturile si in care trebuie sa arate cutiile va fi explicat la fata locului. Aceasta activitate se face in genunchi, deoarece muschiul creste pe pamant ca un covor. Alte activitati mai sunt la facut paleti: cutiile culese sunt adunate din padure si scoase la o margine unde poate intra tractorul si puse pe paleti de 1m/1,20 m si inaltimea de aprox 2,3 m apoi paletul se infasoara intr-o folie transparenta. Mai sunt activitati la hala de productie, unde este prelucrat muschiul cules din padure: acesta este pus pe niste rafturi in vagoane la uscat intr-un container cu caldura, apoi este scos de acolo si pus uscat in cutii de carton de 1,3 kg sau 1,4 kg sau 2 kg sau 11,5 kg. De asemenea, muschiul proaspat se mai pune si intr-o masina cu o banda transportoare care il inveleste in saci de plastic. In orice caz, principala activitate este culesul in padure si cutiile de muschi uscat la hala. Toate activitatile se platesc la norma, adica la numarul de unitati culese/executate: cutii, paleti, saci de plastic, rafturi de muschi proaspat, cutii de muschi uscat. Se lucreaza 8-9 ore pe zi, de luni pana sambata. Durata contractului de munca este de 3 luni cu posibilitate de prelungire. Varsta ideala ar fi intre 20-35 de ani. Salariul net care poate fi castigat este intre 1200 si 1500 euro. Se ofera avans pentru mancare (500 coroane pe saptamana, adica 67 euro) si costul transportului din Romania in Danemarca (1000 coroane, adica 134 euro) se opreste din primul salariu (opțional)

Aplică la această ofertă