Lucrători în construcție în Marea Britanie

M-am angajat în calitate de specialist zugrav pe prelucrarea ghipso-cartonului într-o localitate din Marea Britanie. Am responsabilități zilnice și chiar de uneori e greu, îmi place unde mă aflu acum. Am un salariu avantajos și bonsuri foarte bune. Mă înțeleg bine cu superiorii și colegii de lucru.

Eugen, 29 de ani Lucrător în consrucție United Kingdom

Brutar în Danemarca

Am învățat de bucătar și acum pot să mă specializez în brutărie datorită profesiei mele. Salariul motivant și bonusurile mă fac să lucrez mai mult, pentru a învăța mai mult. Oaspeții magazinului nostru sunt mulțumiți de produsele, pe care le gătesc.

Vasile, 27 de ani Brutar Denmark

Lucrători medicali în Polonia

Lucrez în cadrul unei farmacii, iar experiența îmi permite să fac și cercetări științifice. Condițiile de lucru sunt foarte bune, superiorii au grijă de angajații săi, îi instruiesc cum se cuvine.

Maria, 42 de ani Farmacist Poland

Zugrav în Polonia

Am lucrat mereu în domeniul construcției, iar experiența mea m-a ajutat nu doar să câștig bonusuri foarte bune, dar și să ajung unul dintre cei mai buni lucrători de pe ibiectul de construcție. Plănuiesc să prelungesc contractul. Condițiile de muncă sunt foarte bune și am șansă să mă dezvolt mai mult.

Petru, 35 de ani Zugrav Poland