Licență

Compania Lucru Legal este licențiată în domeniul plasării muncii peste hotare. Toate ofertele de pe pagina oficială Lucru Legal sunt oferte create secial pentru necesitățile actuale ale angajatorilor de este hotare în exclusivitate pentru Lucru Legal. Ofertele de muncă sunt sigure, create după un regulament special, care urmărește protecția datelor și stării de sănătate a angajatului în conformitate cu codul muncii al Uniunii Europene. De fiecare dată când un candidat se înscrie la muncă peste hotare, acestuia i se face cunoștințe cu toate condițiile de muncă, salarii, cheltuieli, bonusuri și alte beneficii. Contractul se încheie pe o perioadă determinată sau nedeterminată, iar dacă angajatorul este mulțumit de productivitatea angajatului, există posibilitatea, în majoritatea cazurilor, de a prelungi contractul, în conformitate cu codul muncii al UE. Fiecărui candidat i se dă șansa să se afirme, chiar dacă acesta are puțină experiență sau deloc. Toți cei interesați de ofertele de muncă Lucru Legal sunt invitați să ne viziteze la oficiul nostru de pe str. Tighina 52, orașul Chișinău.

Contactați orice oficiu Lucru Legal

Vă adresaţi la un oficiu teritorial Lucru Legal. Adresele noastre le puteți găsi pe harta ilustrată. Specialiştii Lucru Legal Vă vor prezenta ofertele de muncă şi Vă vor oferi toate detaliile ofertei pe care o alegeţi.

Interviul cu angajatorul din străinătate

Lucru Legal Vă va anunța despre data interviului cu angajatorul din străinatate. Specialiştii noştri Vă vor pregăti de acest interviu. Interviurile au loc o dată în lună la Chişinău, Bălţi, Cahul, Chimişlia. Angajatorul se deplasează în aceste oraşe şi discută cu fiecare candidat individual. Interviul poate fi şi prin intermediul Skype, din oficiul Lucru Legal la care Vă adresați. Specialiştii Lucru Legal Vă vor anunţa despre data interviului cu angajatorul din străinatate și Vă vor pregăti de acest interviu.

Obținerea vizei și plecarea către angajatorul din Uniunea Europeană

Cu două zile înainte de data depunerii actelor la consulat, Lucru Legal Vă va contacta ca să Vă solicite prezentarea la oficiul nostru pentru ridicarea pachetului de documente gata pregătit pentru consulat. În data stabilită, veţi depune individual pachetul de documente la Consulat, iar peste 8 zile veţi ridica paşaportul cu viza. Ca rezultat, obţineţi viza de tip D, adică viza care Vă oferă dreptul la lucru legal peste hotare şi se emite pentru o perioadă de 6-12 luni. Din momentul obținerii vizei Va prezentați cu pașaportul și invitația la muncă la oficiul Lucru Legal unde veţi afla data plecării la lucru peste hotare. Plecarea va avea loc în mod organizat, în grup, coordonat de specialiştii Lucru Legal.

Prezentați actele necesare

Specialiştii Lucru Legal Vă vor solicita lista actelor necesare pentru perfectarea invitaţiei la lucru în strainatate şi contractului individual de muncă:

  • Pașaport de călătorie in străinătate valabil cel putin 12 luni.
  • Buletin de identitate valabil cel putin 12 luni + anexa.
  • Certificat de căsătorie, divorț – dupa caz.
  • Toate diplomele de studii: scoala medie, școala de meserii, școala profesională, colegiu, liceu, universitate, masterat etc.
  • Carnet de muncă. Permis de conducere de orice tip: auto, tractor etc. Livret militar (dacă sunteti supus militar).
  • Alte certificate de calificare profesională, participare la cursuri de instruire, stagieri etc. (dacă există).

Depunerea pachetului de acte la Consulatul Poloniei în Chișinău

După interviul cu angajatorul, specialiştii Lucru Legal Vă programează pentru depunerea pachetului de acte la Consulatul Poloniei şi vor avea grijă de pregatirea tuturor documentelor pentru obţinerea vizei. Atenţie: Pachetul de acte se depune individual de fiecare lucrător! Verificaţi valabilitatea paşaportului Dvs. înainte de prezentarea actelor la oficiul Lucru Legal! Specialiştii Bursa Muncii Vă vor explica cum puteţi să ajungeți la Consulatul Poloniei în Chișinău